Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Her dem muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya özge bir beis bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları olarak da aşina ivedi çıkış kapılarının hangi malzemeden bünyelması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar peklik seviyeleri mecmu belli standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir faziletli kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

şayet bir yangın kapısı kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı alegori yapı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince derunbinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna destelı olarak daha ehven olmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page