Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı dargın har yangın contası.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya estetik esefların bir faktör başüstüneğu binalar midein amelî hale getirir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması Yangın Kapısı onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka yüce birinci sınıf yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bu baplar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine devam olarak makul asayiş ve performans kriterlerini tekabül etmek üzere tasarlanmıştır.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile lüzumlu yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı öge ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page